Webb av Monarda
OmKonserterEvent/Konferens
FestivalerUtbildningLänkar
Tel : 08-500 223 44 . Mobil: 0708-96 67 75 . E-post:

 

 

 

 

globen

Event

Konferenser

Fredrik Malmgård musik- och eventkonsult arrangerar det meningsfulla mötet. Mötet skall genomsyras av det syfte och mål som är uppsatt, och både sändare och mottagare skall kunna säga efteråt att det blev en gemensam upplevelse. Detta kan sedan kryddas med aktiviteter som även de är knutna till syfte och mål för att få en helhet på hela eventet.

Mötet kan ske både i Sverige och utomlands. Fredrik Malmgård musik- och eventkonsult har kontakter med såväl hotell och transportentreprenörer. Allt för att skapa det effektiva och trevliga mötet.

Fest

50 eller 1000 personer, det spelar ingen roll för Fredrik Malmgård. Han komponerar festen med högt i tak och riktigt drag, och anlitar underhållningen så att den går hand i hand med temat för kvällen. Fredrik samarbetar med Alldeles Catering och Event som lyfter gomseglet till oanade höjder och med dekorationsproffset Bakelit . Allt fokus ligger på er, och på att ni skall få en oförglömlig kväll.

Kundmöten

Fredrik Malmgård musik- och eventkonsult ser till så att ni får vara ifred med era kunder. Tillsammans sätter vi upp målen för ert möte. Ni kan sedan i lugn och ro, men på ett häftigt sätt, föra fram ert budskap så att ni och era kunder sedan tillsammans kan nå de önskade målen.